Vegan mustikapannkoogid
Koostisosad
200 g jahu
60 g pruuni suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
250 ml mandlipiima
1 spl maapähklivõid
2 spl seesamiõli
1 banaan
300 g külmutatud mustikaid
1. samm
Sulata mustikad ja blenderda ühtlaseks massiks. Kurna segu koortest vabanemiseks. Lisa veidi vett, kuni saavutad mahlaga sarnase konsistentsi.
2. samm
Purusta banaan. Sega omavahel jahu, suhkur ja küpsetuspulber, seejärel lisa banaanipüree, maapähklivõi, õli ja piim. Sega kõik omavahel kokku.
3. samm
Küpseta õlitatud pannil kaks pannkooki kergelt pruuniks. Lisa taignale 1 spl mustikamahla ja sega hoolikalt. Küpseta uue taignaga veel kaks pannkooki. Jätka iga kord 1 spl mustikamahla lisamist, kuni pannkoogisegu saab otsa.
4. samm
Kui on aeg serveerida, kasuta pannkookide viimistlemiseks ja värvide esiletoomiseks lõikurit. Vala peale veidi karamelli ja naudi pannkooke kuumalt.