Vegan mustikapannkoogid

Vegan mustikapannkoogid

Koostisosad

200 g jahu
60 g pruuni suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
250 ml mandlipiima
1 spl maapähklivõid
2 spl seesamiõli
1 banaan
300 g külmutatud mustikaid

 

1. samm

Sulata mustikad ja blenderda ühtlaseks massiks. Kurna segu koortest vabanemiseks. Lisa veidi vett, kuni saavutad mahlaga sarnase konsistentsi.

2. samm

Purusta banaan. Sega omavahel jahu, suhkur ja küpsetuspulber, seejärel lisa banaanipüree, maapähklivõi, õli ja piim. Sega kõik omavahel kokku.

3. samm

Küpseta õlitatud pannil kaks pannkooki kergelt pruuniks. Lisa taignale 1 spl mustikamahla ja sega hoolikalt. Küpseta uue taignaga veel kaks pannkooki. Jätka iga kord 1 spl mustikamahla lisamist, kuni pannkoogisegu saab otsa.

4. samm

Kui on aeg serveerida, kasuta pannkookide viimistlemiseks ja värvide esiletoomiseks lõikurit. Vala peale veidi karamelli ja naudi pannkooke kuumalt.