Tere tulemast auruahju kasutama! Anname teile näpunäiteid selle kohta, kuidas auruahi toidu maitsed kõige paremini esile toob.
Õnnitleme teid auruahju puhul! Ükskõik, kas see on uus või see on teil juba mõnda aega olnud, on aurutamine suurepärane toiduvalmistamise meetod. Kui auru kasutama hakkate, saate teada selle eelised, kuid tutvustame teile ka seda, miks aur sobib suurepäraselt kõige valmistamiseks, alates igapäevastest söögikordadest kuni suupistete, hilise hommikueine või eriliste õhtusöökideni
Tere tulemast auru maailma!
Veemahuti
Esiteks, auruahju puhul on erinev see, et see küpsetab auruga. Selleks vajab ta veemahutit, mis peab ahju korralikult töötamiseks olema täidetud veega. Vesi muudetakse auruks.
Electroluxi auruahjudel asetatakse veemahuti teie ahju paremasse ülanurka. SteamBake ahju puhul pannakse vesi ahju põhja õõnsusesse. Mõlemal juhul veenduge, et see oleks enne toiduvalmistamise alustamist täidetud.
Auru tasemed
Veel väärivad märkimist erinevad aurutasemed, mida saate toiduvalmistamisel kasutada, Electroluxi auruahjudel nimetatakse neid täielikuks auruks, kõrge niiskustasemega, keskmise niiskuse ja madala õhuniiskuse tasemega auruks. Üldise juhisena sobivad erinevad aurutasemed hästi:
- täisaur kasutab tervisliku ja maitsva toidu jaoks pidevat auru. Ideaalne selliste toiduainete nagu köögiviljad, riis, kuskus ja mereannid (kala, rannakarbid ja krevetid) õrnalt aurutamiseks.
- kõrge niisksutasemega aur ühendab kuuma õhu auruga õrnade roogade jaoks. Ideaalne selliste õrnade roogade jaoks nagu vanillikastmed, kuklid, terriinid ja kalad.
keskmine niiskustase ühendab kuuma õhu auruga õrna hautamise jaoks. Ideaalne hautatud liha või röstitud kala, aga ka leiva ja magusate taignate küpsetamiseks.
- Madal õhuniiskus ühendab kuuma õhu auruga mahlase ja krõbeda toidu valmistamiseks. Ideaalne liha, linnuliha, kala, gratäänide, vormiroogade, röstitud köögiviljade, aga ka pirukate, muffinite ja küpsiste jaoks.
Aur muudab hea toidu veelgi paremaks
Aur muudab hea toidu veelgi paremaks
Muutke oma lemmiktoit maitsvamaks ilma eriliste pingutusteta. Kasutage auru köögiviljade, kala, liha, leiva ja isegi magustoitude valmistamisel, et need oleksid väljast krõbedad ja seest tulvil head maitset.