Auruga toidu valmistamiseks ei pea olema erialalt kokk, see on lihtne. Krõbedamate koorikute, mahlase sisu ja erksate köögiviljade saavutamine pole kunagi olnud lihtsam.
Aurutatud riis (basmati, eelkeedetud või jasmiiniriis)
Riisi keetmine auruahjus pole lihtsalt lihtne, saate ka parema tulemuse. Kõik terad valmivad ühtlaselt, kuid mitte üleküpsetatult. Kui on valida riisi aurutamise ja keetmise vahel, soovitame eelistada aurutamist.
Kõik, mida vajate, on 1 osa riisi, segatuna 1 osa veega ja näpuotsatäis soola.
Pange koostisosad sobivasse ahjupotti.
Aurutage täisaurul 100 ° C juures 20 minutit. Valmis!
Läätsede ja muude terade aurutamine
Läätsed kipuvad potis keetmisel pudruks muutuma, seda ei juhtu auruahjus, kuna aur ei küpseta läätsi üle. Läätsed on aurutades toitainerikkamad, kuna toitained säilivad.
Kuidas läätsi aurutada: kõik, mida vajate, on 1 osa punaseid läätsi, mis on segatud 1 osa köögiviljapuljongi ja näpuotsatäie soolaga, pange koostisosad sobivasse ahjupotti. Valmistage täisaurul temperatuuril 100 ° C 13-15 minutit, valmis!
Maitsev!
Aurutamine on suurepärane toiduvalmistamise meetod paljude terade jaoks. See on vaevatu küpsetusviis maitsva lõpptulemusega. Proovige näiteks quinoa, bulguri ja cous-cous-pärlite aurutamist. Mõelge vaid iga toote küpsetusajale, kuna need erinevad.
Aur muudab hea toidu veelgi paremaks
Muutke oma lemmiktoit maitsvamaks ilma eriliste pingutusteta. Kasutage auru köögiviljade, kala, liha, leiva ja isegi magustoitude valmistamisel, et saada neile krõbe kest ja mahlane sisu.