Maitserohked, krõmpsuvad ja toitainerikkad köögiviljad - auruahi muudab tervisliku toitumise lihtsaks ja meeldivaks.
Roheline ja tervislik
Miks on köögiviljade aurutamine parem? Köögivilju on auruahjus küpsetada nii lihtne, kiire kui ka tervislik. Miks on aurutamine tervislik? Aur ei tühjenda köögivilju ühestki maitsest ega vähenda nende toiteväärtust, nii saate nii maitsva kui ka tervisliku tulemuse. Kuna kuumus on ühtlane, ei purune köögiviljad aurus nii hõlpsalt, seetõttu ei lähe nt brokkoli enam pudruks. Siin on kolm lihtsat köögiviljade aurutamise retsepti - uurige, milline neist on teie lemmik!
Lillkapsas sidruni, musta pipra ja oliividega
- Murdke lillkapsas õisikuteks ja asetage need perforeeritud ahjuplaadile.
- Küpsetage täisaurus 100 ° C juures umbes 3-5 minutit sõltuvalt suurusest. (Hea, kui säiliks veidi krõmps tekstuur.)
- Segage riivitud sidrunikoor, sidrunimahl, purustatud must pipar, hakitud mustad oliivid ja meresool. Serveerige kuumalt või külmalt.
Roheline spargel riivitud parmesani juustu ja oliiviõliga
- Kärpige ja koorige sparglite alumised 3 cm ja asetage need perforeeritud ahjuplaadile.
- Küpsetage täisaurus 100 ° C juures umbes 2-4 minutit, olenevalt suurusest.
- Võtke välja ja tilgutage oliiviõliga, piserdage meresoolaga ja kõige peale palju riivitud parmesani juustu. Serveerige kuumalt või külmalt.
Brokkoli ingveri, sojakastme, maapähklite ja seesamiseemnetega
- Murdke brokkoli õisikuteks ja asetage perforeeritud ahjuplaadile.
- Küpsetage täisaurus 100 ° C juures umbes 3-5 minutit, sõltuvalt suurusest.
- Võtke välja ja segage peeneks riivitud ingveri, jaapani sojakastme, röstitud maapähklite, seesamiõli ja röstitud seesamiseemnetega. Serveerige kuumalt.
Krõbe, kuldpruun ja ideaalselt mahlane
SteamCrispi ahjudes kombineeritakse tavaline kuumus auruga, et muuta teie toidud väljast krõbedaks ja kuldpruuniks, samas kui sisu on mahlane, toitaineterikas ja maitse täiuslikult säilinud.