Saia küpsetamine auruga

Viimati värskendatud 23.11.2023 9:21

Avastage, kuidas aur teie küpsetamist paremaks muudab. Auruahi võimaldab taina kerkimiseks ideaalset keskkonda ja annab teie saiale krõbeda kooriku ja koheva sisu.



Viige küpsetamine uuele tasemele

See algab juba sellest, kui aur hoiab ühtlast temperatuuri, mis sobib ideaalselt taina kergitamiseks. Küpsetamisel moodustab aur krõbeda kooriku, kuna see loob saiale niiske pinna ja hoiab  ka sisu niiske.


Kergitamine

Auru kasutamine taina kergitamiseks on suurepärane, sest tagatud on täiuslik ja ühtlane temperatuur. See tähendab, et tainas kerkib kiiremini ja ühtlasemalt. See sobib suurepäraselt kõigi tainaste jaoks, eriti aga juuretisesaia jaoks, kuna saate kõrgema ja mitte nii tiheda taina, kui toatemperatuuril kerkiks.

Küpsetamine

Auru kasutamine küpsetusprotsessi alguses muudab saia pinna krõbedamaks. Selle põhjuseks on asjaolu, et aur (või põhiliselt vesi) loob niiske pinna, mis aitab sellel ühtlasemalt küpseda.

Kui lõpetate kuiva kuumusega, muudab see niiske pinna veelgi krõbedamaks kui siis, kui te oleksite algusest peale kasutanud ainult kuiva soojust. Aur aitab saia niiskena hoida.. (Kui kasutate auruahju, proovige funktsiooni "Leivaküpsetamine".)


Küpsetage kodus käsitöösaia

Küpsetage ühe nupuvajutusega suurepärast saia. SteamBake-ahjud kasutavad taina kergitamiseks auru, see kerkib kiiresti ja saavutab niiske õhulise sisu. Viimase lihvi lisamiseks lõpetatakse kuiva kuumusega, et koorik oleks krõbe ja kuldpruun.


Avastage meie SteamBake ahjud