Soojendage varem valminud toitu ilma seda kuivatamata. Auruahjuga toitu soojendades on tulemus nii mahlane ja maitsev, et see süüakse ära ja raisku ei lähe midagi.
Jääkide soojendamine
Kui arvate, et jääkide soojendamine on igav või ebameeldiv, mõelge uuesti. Ärge kunagi raisake toitu, kui teil on käepärast auruahi. Aur soojendab toitu kiiresti, ilma seda kuivatamata. Mõnel auruahjul on selle jaoks isegi spetsiaalne programm, Electroluxi auruahjudel nimetatakse seda "auru regenereerimiseks". Kui kaua toitu auruahjus kuumutada? Mõned juhised allpool.
Keskmine niiskusaste
Oletame, et teil on külmikus pool quiche'i, lisage veidi auru, ja see muudab quiche'i jälle värskeks, kuna aur soojendab ja lisab mahlasust. Täisauru kasutamisel muutuks quiche liiga niiskeks.
Täisaur
Ärge visake vanu makarone ega riisi ära, täisaur on nende taastamiseks suurepärane - see sobib hästi isegi keedetud kartulitega. Pasta, riis ja kartul kipuvad külmkapis olles natuke kuivama ning aur lisab uuesti niiskust.
See töötab suurepäraselt ka aurutatud köögiviljade soojendamisel, asetage need lihtsalt alusele ja aurutage enne serveerimist täisaurul. See võtab vaid mõne minuti ja köögiviljad on jälle ideaalsed.
Suurepärane maitse tehtud lihtsaks
Meie SteamBoostiga ahjud pakuvad kolmel tasemel auru. Spetsiaalsed küpsetus- ja röstimisprogrammid, aga ka ainult auruga programm.