Avaldage muljet

Avaldage muljet

Iga hetk on eriline

Pakkuge oma külalistele enamat kui maitsvaid toite. Laske Electroluxiga oma loovus vabaks, tehke midagi julget ja serveerige kauneid mälestusi.

SoftSpikes

Õrnad klaasid hoitakse kindlalt paigal.

Säravpuhas

Kaunilt säravad klaasid teevad söögilaua tõeliselt kutsuvaks. Kahjuks on paljud klaasnõud kergesti purunevad ning neid tuleb käsitsi pesta. Meie nõudepesumasinatega saate südamerahus ka kõige hinnalisemaid klaase pesta, sest SoftSpike tehnoloogia hoolitseb õrnalt iga klaasi eest. Lisage loomingulisust ja siduga klaaside ümber sildid, mis on ühtlasi lauakaartide eest.

Sous Vide – personaalne lähenemine

Kutsuge oma lähedased spontaansele Sous Vide õhtusöögile. Pange valmis erinevad toiduained – liha, kala ja juurviljad. Ärge unustage ürte ja maitseaineid. Kasutage siltidega varustatud Sous Vide küpsetuskotte ja laske külalistel endale ise õhtusöök luua. Kombineerige erinevaid maitseid ja proovige midagi täiesti uut!

Auruahjud

Avastage Sous Vide meetodi ja auruahju abil uusi maitseid ja tekstuure.

Ebatraditsioonilised maitsekooslused

  • Piparmünt ja sinep

    Piparmündi värskus sobib imehästi sinepi teravusega – hea kombinatsioon lambaliha maitsestamiseks.

  • Apelsinikoor ja rosmariin

    Aromaatne rosmariin on hea kaaslane apelsinikoorele – teistsugune ja isuäratav variant lõhe maitsestamiseks.

  • Kaneel ja tüümian

    Kaneeli soojus ja tüümiani maalähedus – põnev leid kana maitsestamiseks.

Minimalistlik kook

Mõnikord on vähem tõesti rohkem. Lihtne kook, millele pole lisatud ei traditsioonilist glasuuri ega martsipanist äärt. Selgelt eristuvad kihid toovad nähtavale värvid ja koogi kauni tekstuuri. Kasutage koogi küpsetamiseks aurufunktsiooni, kui soovite kõrgemaid kihte ja õhulisemat, professionaalsemat tulemust.

Piparmündilehed šokolaadis

Šokolaadi kastetud piparmündilehed sobivad suurepäraselt värskendavaks suupisteks ja maitsepalettide puhastamiseks. Lisaks niisama söömisele on need head ka magustoidu lisandi ja kaunistusena näiteks jäätisel või koogil. Šokolaadi madalal tulel sulatamine on induktsioonpliiti kasutades imelihtne, andes sametise ja professionaalse tulemuse ka keeruliste veevannideta. Miks mitte katsetada seda retsepti ka teiste maitsetaimede lehtedega? Me soovitame proovida basiilikut, salveid ja lavendliõisi.

  • 1
    Sulatage šokolaad

    Sulatage induktsioonpliidil 1/2 tassitäit tumedat šokolaadi, kuni see on sile ja ühtlane.

  • 2
    Kastke sisse piparmündilehed

    Kastke mündilehed šokolaadi sisse, hoides neid sõrmedega kas varrest või kasutades väikseid köögitange.

  • 3
    Külmutage

    Asetage piparmündilehed küpsetuspaberile ja pange umbes 30 minutiks sügavkülmikusse, kuni lehed jäätuvad. Kiirema ja parema tulemuse jaoks kasutage jahutusseadet.

Kuidas avaldada muljet Michelini profikokale?

Jäädes lihtsusele truuks. Palusime Gwyneth Paltrowil valmistada midagi lihtsat ja californialikku Magnus Nilssonile, Electroluxi saadikule ja Michelini tärniga restorani "Fäviken" asutajale. Gwyneth üllatas Magnust oivalise Skandinaavia kala tostadaga – tõelise seguga Rootsist ja Californiast.