Tooge ellu värve
Argipäevasest maagilisse
Olge loominguline ja muutke oma argipäevased askeldused kauniteks mälestusteks. Tagasi vaadates meenuvad sageli just väikesed hetked, millest aeg teeb suured. Tooge meie abiga igasse päeva rohkem värve, tähenduslikkust ja maagilisust.
Niiskuse reguleerimine tagab pikema värskuse nii maitses kui tekstuuris
Lõunasöök purgis
Kunagi kasutati klaaspurke peamiselt mooside või hapukurkide sissetegemiseks, kuid nüüd on need leidnud uue kasutuse. Purkidest on saanud uued, stiilsed "einekarbid". Praktiline ja ilus – klaaspurke on lihtsam puhastada kui plastkarpe, samuti on need keskkonnasõbralikumad ja kindlalt suletavatena on neid hea kotti või külmikusse pista. Tänu purgi ajatule välimusele näevad ka kõige lihtsamad salatid neis välja kui kunstiteosed.
Maitske ootamatut
Mõelge järele, enne kui mõne toidu ära viskate. See, mida mõned peavad kasutuks, võib teistele olla suurepärane maitseallikas. Proovige mõnikord ka selliseid toiduaineid, millest te muidu ei hooli. See pole mitte ainult keskkonnasõbralik, vaid võib pakkuda ka üllatavaid ja meeldivaid maitseelamusi.
-
1Kartulikoorekrõpsud
Kartuleid koorides viskame koored tavaliselt ära. Kuid proovige midagi uut – piserdage kartulikoored oliiviõliga, lisage pisut soola ja pange ahju röstima. Tulemuseks on hõrk eelroog, millega saate oma külalisi üllatada.
-
2Peedilehepesto
Peedilehed on äärmiselt toitainerikkad, sisaldades nii A- kui ka K-vitamiini. Blanšeerige lehti kergelt, segage basiiliku, küüslaugu, seedermänniseemnete, oliiviõli ja vähese soolaga ning nautige mõnusat ja tervislikku pestot.
-
3Brokolivarresalat
Hoidke varred alles! Suure osa brokolitaimest moodustab varreosa, mis on sama toitev kui õisikud. Lõigake varreosa terava noaga õhukesteks ribadeks ja segage muude salatikomponentide hulka.
Jagage oma loomingut
Induktsioonpliitidele mõeldud plancha-grillidega saate valmistada ja jagada imelisi sööke – pliidilt otse lauale. Külalised võivad kuumalt planchalt ise oma taldriku täita – vaba ja meeldiv viis ühise eine nautimiseks.
Külmutage suveaeg
Teadagi maitsevad marjad ja ürdid kõige paremini just suvel. Electroluxi jahutusseadmega on teil käepärast omaenda kodune turuplats – aastaringselt. Pakkige sisse lõhnad, külmutage suvi ja nautige marju ja ürte ka külmal talveajal. Kui teil on tavaline sügavkülmuti, võite jääkuubiku alusel oliiviõlis külmutada näiteks salveid, rosmariini, tüümiani või punet. Neid jääkuubikuid võite meeldiva maitse lisamiseks toitudesse panna.
Külmutage kiirelt ja mugavalt marju, ürte ja muid toiduaineid, et säilitada nende värskus ja täiuslikud maitsed.
Vikerkaarekringlid
Lisage vikerkaarekringlitega oma hommikutesse värvi. Vikerkaarekringlid, mis on algselt pärit New Yorkist Brooklynist, maitsevad nagu tavalised kringlid, kuid neil on teistsugune kate. Tavaliselt keedetakse kringlid krõbeda kooriku saamiseks enne küpsetamist vees – auruahju kasutades võite selle etapi vahele jätta, kaotamata krõbedust.